dilluns, 13 d’abril del 2020

Tercer trimestre

Bon dia Guineus!!!

Comencem una nova setmana amb aquest dilluns de pasqua tan especial. Esperem que els vostres padrins i padrines us facin arribar les  tan desitjades mones, encara que aquest any hagi de ser de forma virtual!!!


            


Vet aquí una mancança tecnològica, eh!!! Una mona virtual no es pot degustar... Què hi farem!!!




A partir de demà comencem un nou trimestre!!! 

Com sabeu haurem de fer-ho via telemàtica fins que s'acabi el confinament; per tant, el bloc, tornarà a ser la nostra principal eina de treball i contacte.


Seguirem amb el mateix treball per matèries, com hem anat fent fins ara. Cada dia trobareu les diferents tasques a fer. Aquestes tasques aniran variant: n'hi haurà de divertides, d'aprendre coses noves i... també avaluables! Sí, sí, posarem nota!





I com ho farem?


Doncs a través de diferents formats.

Haureu d'anar fent les activitats proposades i, segons el que us demanin en aquella tasca, podreu respondre-les com a comentaris al bloc, amb fotos...i després enviar-les per mail als diferents mestres seguint les seves indicacions. 


Important!!! 

Quan envieu els correus a l'ASSUMPTE poseu el vostre NOM i la MATÈRIA.

Ens farà més fàcil gestionar els correus.




També seria bo que ens féssiu arribar les vostres aportacions, encara que no ho digui, a través dels comentaris al bloc (que ja sabeu com fer-ho i si encara us costa, torneu a mirar el tutorial que us va fer el Juli), ens permetrà fer un seguiment i afavorir les interaccions entre vosaltres, serà molt positiu el fet de seguir compartint i creixent junts.


Tenim moltes ganes de començar de nou i us hem preparat noves propostes per seguir desenvolupant les competències d'aprendre a aprendre i hàbits d'estudi, autonomia i responsabilitat. Segur que tot aquest temps amb l'aprenentatge en línia, la vostra competència digital també millorarà molt.



Com sabeu, també cada setmana tindreu un espai, de matí i/o de tarda, per poder-nos trobar per videoconferència, teniu als links de la dreta el tutorial del Meet i els links per unir-vos a les reunions, quines ganes de veure-us les cares que tenim!!!


Recordeu instal•lar el complement grid view, així podreu veure a tothom a la pantalla! 

Per normativa, no es poden fer fotografies, ni gravacions d'imatges ni de so d'aquestes videoconferències.





Esperem que tot plegat ens resulti ben profitós!!! 
I sobretot no oblideu mai que estem sempre al vostre costat, per fer-nos preguntes, per explicar-nos com esteu, com us sentiu... En tot allò que us puguem ajudar així ho farem!!!!

Us estimem moltíssim!!! 
Un sac ple de 




4 comentaris:

  1. Bon dia Puri , t'he d'enviar el meu correu electronic per fer videoconferencies?
    Maria barco.

    ResponElimina
  2. Good morning Maria,
    No, no fa falta que ens enviis el teu mail. Només has de clicar el link a la dreta al bloc on hi ha el meet de les videoconferències. Et conectaràs automàticament.
    Montse xx

    ResponElimina
  3. Hola Puri,
    una pregunta, els primers deures que ens veu donar per fer duran el confinament l'últim dia de classe us els passem per mail? Havia de castella, catala, medi i mates.
    Molts petons i abraçades.
    Bet Ambros.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, Bet!NO, per mail comencem a partir d'avui. Les feines que us vau emportar les guardeu bé a la carpeta i ja ens les donareu quan tornem a l'escola, d'acord? Molts petons! Ja queda menys per veure'ns!
      Puri

      Elimina