dilluns, 16 de març del 2020

BON DIA!

Hola a tothom!


Com ha anat el cap de setmana? Esperem que tots i totes estigueu bé, adaptant-vos a aquesta situació excepcional.

Nosaltres ja tenim ganes de tornar a la normalitat però sabem que això s'allargarà uns quants dies més, us facilitarem eines i estratègies per organitzar-nos aquests dies.

A part dels deures que us vam donar abans de marxar de l'escola, cada dia a les 10h del matí us penjarem unes propostes didàctiques de les diferents matèries.
La idea és que amb les tasques proposades seguiu aprenent i practicant, què us sembla?
Aquesta serà la seqüenciació de la setmana:

Dilluns: Català  i  Coneixement del Medi, també Science
Dimarts: Castellà i Música.
Dimecres: Educació Física i Art.
Dijous: Educació en Valors i Matemàtiques.
Divendres: Informàtica i Anglès



Tot i això, us volem oferir unes rutines que podeu tenir en compte pel dia a dia:

1. Crear un horari: Us ajudarà a marcar un temps per a cada cosa, mantenir el dia ocupat i seguir uns horaris més ordenats. El podeu omplir amb allò que més us agradi, reserveu una estona per les propostes didàctiques i recordeu afegir activitats creatives i engrescadores que us motivin i ajudin a portar millor aquestes hores tancats/des a casa. Podeu fer servir aquesta plantilla com a model:
2. Moure el cos: Mantenir un cert nivell d'activitat física és necessari per la vostra salut física i mental. Així que canteu i balleu la cançó que més us agradi, busqueu vídeos de ioga, d'entrenament de saltar obstacles... això si que siguin per a nens/es de la vostra edat.

3. Dibuixar, pintar, crear: Feu un dibuix per emmarcar, dibuixeu allò que més usagrada o allò que veieu des d'una finestra, pinteu amb diferents materials, proveu a fer creacions amb materials reciclats, segur que teniu propostes sorprenents!

4. Llegir i escriure: Llegiu contes de casa, revistes, inventeu un conte imaginari...

5. Jugar: reinventeu les joguines que ja teniu, inventeu jocs nous, jugueu a jocs de taula amb la família...

6. Informar-se: aquests dies us feu preguntes i teniu neguits, el millor per resoldre'ls es buscar informació adaptada a la vostra edat i que us vagi oferint respostes. Per això us pengem l'enllaç de l'infoK, cada dia van penjant novetats, segur que serà molt interessant!




Recordeu, és moment de conviure i compartir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada